Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Tiszalök
#713700011
12 millió Ft
Alapterület 83 m2,  1 425 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vályog
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Zöldövezeti
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

 

Tiszalök város Szorgalmatos felőli negyedében csendes, zöldövezeti részen 83 nm alapterületű, 3 szobás, azonnal költözhető családi ház eladó.

A lakóház falazata terméskő alapra vályogból épült, jelenleg hullámpala fedésű. A tetőszerkezet 10 évvel ezelőtt teljesen fel lett újítva, a szarufák és a tetőlécek cseréje megtörtént. Fedése javítást, ízlés szerint esetleg cserét igényel. A csatornarendszer és a homlokzat jó állapotú.
Az ingatlan szerkezetileg hibátlan, repedések, vizesedés nem látható a falakon. Összközműves, fűtése gázkazánnal történik radiátor hőleadókkal. Az egyik szobába íves kandalló is beépítésre került. Nyílászárói fából készültek, melyek a szobákon redőnyökkel felszereltek, a beépített terasz ablakai pedig palettákkal sötétíthetőek.
Az udvaron lemezgarázs, fedett tároló, zárt fa-szerkezetű tároló, rózsákkal futtatott filagória, valamint kerti csap épült.

Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, parkosított udvara igazi kikapcsolódást nyújt terhelt hétköznapjainkban. Állandó lakhatásra, de nyaraló céljára is remek választás!

Kapcsolat

Krózser Szilvia

Irodavezető

+36 30 867-8254
krozser.szilvia@gmail.com


Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter